Безробітні можуть навчитися у Полтаві кравецькій справі

  • 14 лип. 2021 18:11
  • 638
    • Новина Безробітні можуть навчитися у Полтаві кравецькій справі Ранкове місто. Кропивницький
     
    У липні безробітні можуть почати опановувати професію кравця.
     
    Серед найзатребуваніших спеціалістів на сучасному ринку праці є фахівці кравецької справи. Нині, незважаючи на різноманіття моделей та виробників одягу, професія кравця актуальна як ніколи. Адже оригінальні, ексклюзивні речі, пошиті на замовлення, цінують завжди і більш затребувані, аніж масовий пошив. Крім того кравці можуть працювати на підприємствах швейної галузі, в ательє, салонах, у приватних підприємствах, а також як викладачі у професійних навчальних закладах, як майстри виробничого навчання з професії.
     
    Якщо Ви бажаєте опанувати зазначену професію – 20 липня поточного року, на базі Полтавського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання. Термін навчання – 7 місяців.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
     
    • повна/базова загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
     
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou.
     
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості