Вісім медалей здобули стрільці із Кропивницького на першості України

  • 13 лип. 2021 12:07
  • 673
    • Новина Вісім медалей здобули стрільці із Кропивницького на першості України Ранкове місто. Кропивницький
     
    Три золотих, дві срібних і три бронзових медалі на двох вибороли стрільці із Кропивницького на першості України, інформує у ФБ міська рада.
     
    Упродовж семи днів, із 6 по 12 липня, у Києві проходив чемпіонат України зі стрільби кульової серед спортсменів з інвалідністю.
    Вихованці Кропивницької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 гідно презентували рідне місто на престижних змаганнях.
     
     
    Сергій Фомін у вправі МП-8 (малокаліберний пістолет, стрільба по п’яти мішеням, що з’являються, 60 пострілів) та у вправі МП-5 (малокаліберний пістолет, стрільба по мішені з чорним кругом і мішені, що з’являється, 60 пострілів (30+30) став чемпіоном України, а у вправах МП-6 (малокаліберний пістолет, стрільба по мішені з чорним кругом, 60 пострілів), МП-10 (малокаліберний пістолет, стрільба по мішені з чорним кругом, що з’являється, 60 пострілів), ПП-3 (пневматичний пістолет, стрільба по мішені з чорним кругом, 60 пострілів) посів ІІІ місця. Його одноклубник Олександр Костик виборов «золото» першості у вправі ГП-6 (пневматична гвинтівка, стрільба стоячи, 60 пострілів) та «срібло» у вправах МГ-6 (малокаліберна гвинтівка, стрільба з трьох положень, 120 пострілів), МГ-9 (малокаліберна гвинтівка, стрільба лежачи, 60 пострілів).
    Тренують спортсменів Ілгам та Олена Ібрагімови.