У Кропивницькому безробітним пропонували роботу швачок

  • 12 лип. 2021 17:04
  • 501
    • Новина У Кропивницькому безробітним пропонували роботу швачок Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вакансії швачок пропонували безробітним та шукачам роботи під час міні-ярмарку вакансій, що відбувся у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, фізична особа-підприємець Євген Чепеленко та керуюча ТОВ «Фешн Голд» Марина Мірошніченко.
     
    Є. Чепеленко, ознайомлюючи присутніх з основними напрямками діяльності свого підприємства, зокрема, зауважив, що у нього на виробництві є вакансія швачки, серед головних обов’язків якої – виконання робіт з пошиття банних аксесуарів із вовни. Підприємець також надав вичерпну інформацію про режим роботи, умови й оплату праці, специфіку виконання робіт і вимоги до претендентів.
     
    У свою чергу М. Мірошніченко розповіла присутнім про особливості роботи, розмір заробітної плати та умови праці на своєму швейному виробництві. Крім того, поінформувала шукачів роботи про те, що підприємство спеціалізується на пошитті верхнього одягу.
     
    У ході зустрічі безробітні та шукачі роботи активно спілкувались з роботодавцями і ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді.
     
    Із шукачами роботи, які зацікавилися пропозиціями роботодавців, було проведено індивідуальні співбесіди, під час яких детально обговорювалися режим роботи, рівень її оплати, а також вимоги до претендентів на вільні робочі місця.
     
    Тетяна Сітнік,
    провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості