Команда Кропивницької міської ради стала бронзовим призером обласної спартакіади

  • 12 лип. 2021 14:06
  • 544
    • Новина Команда Кропивницької міської ради стала бронзовим призером обласної спартакіади Ранкове місто. Кропивницький
     
    У суботу, 10 липня, у Новгороді відбулася обласна спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, інформує міська рада.
     
    Змагання зібрали 200 учасників із 8 команд області.
     
    Під час урочистого відкриття учасників спартакіади привітали начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Ірина Глобенко та представники обласного відділення Національного олімпійського комітету України у Кіровоградській області та побажали успіху збірній України на Олімпійських іграх у Токіо.
     
     
    Гідно виступили на престижних змаганнях посадовці Кропивницької міської ради: у змаганнях шахів - І місце посіла Людмила Дорохіна, ІІ місце – Олександр Брюховецький, у змаганнях з шашок – ІІ місце зайняла Тетяна Свіжевська, ІІІ місце – Сергій Якунін, команда з волейболу виборола ІІІ місце та команда з тенісу – V місце.
     
    За підсумками спартакіади команда посадовців органів місцевого самоврядування Кропивницького посіла почесне ІІІ місце. Спортсмени Онуфріївської ТГ стали чемпіонами спартакіади, а у Голованівської ТГ в активі срібні медалі – ІІ місце.