Кіровоградська область: вогнеборцями приборкано 2 пожежі у житловому секторі, одну з них – спільно з місцевою пожежною командою

  • 9 лип. 2021 15:01
  • 452
    • Новина Кіровоградська область: вогнеборцями приборкано 2 пожежі у житловому секторі, одну з них – спільно з місцевою пожежною командою Ранкове місто. Кропивницький
    Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС у Кіровоградській області двічі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.
     
    8 липня о 14:44 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. Травневій с. Мечиславка Благовіщенської МТГ Голованівського району. На місці події з’ясувалося, що горить 12 м² покрівлі та 8 м² господарчої споруди. О 15:04 пожежу було локалізовано та о 15:15 – ліквідовано силами вогнеборців 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське спільно з місцевою пожежною командою с. Йосипівка. Від 26 ДПРЧ залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.
     
    9 липня о 01:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по вул. Діброви м. Олександрія. Горіло 2 м² перекриття гаражу та 8 м² домашніх речей у ньому. О 01:14 займання було локалізовано та о 02:17 – ліквідовано вогнеборцями 11-ї ДПРЧ м. Олександрія. Залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. 
     
    В обох випадках загиблих або травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовують фахівці.