У Кирилівці загинув молодий хлопець

  • 8 лип. 2021 09:35
  • 397
    • Новина У Кирилівці загинув молодий хлопець Ранкове місто. Кропивницький
    Приїхав підзаробити і загинув: як триває розслідування смерті юнака на атракціоні в курортній Кирилівці
     
    Правоохоронці присягають - тих, хто завідував розважальною зоною, неодмінно знайдуть.
     
    Смерть на пляжі. У курортній Кирилівці на водному атракціоні загинув 22-річний хлопець. Трагедія сталась опівдні, коли біля моря були тисячі людей. Як кажуть самовидці, загиблий обслуговував морські атракціони. І саме готував один із них до виходу на воду, коли його вдарило струмом.
     
    Про те, чи можна було запобігти трагедії та чи застраховані від схожих випадків туристи – 7 липня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.
     
    Все трапилося на пляжі. Хлопець, який запрошував на морські розваги, перед виходом на воду вирішив підкачати гумовий атракціон - компресором, розповідають курортники. Аж раптом почав битися в судомах. 
     
    "Він з мокрими руками поліз в розетку, щось включав, якийсь насос, його і вбило ось так одразу . Я думав у нього епілепсія, а мене струмом ударило. Хлопець побачив теж, побіг, вимкнув з розетки. А він взагалі накачував гірку, банан", - розповідають очевидці.
     
    До приїзду "швидкої" відпочивальники намагались допомогти хлопцю самотужки, але марно. 
     
    Цей пляж – орендований, зазначають місцеві посадовці. Але дозволів на роботу розважальної зони з двома гірками, бананом та таблеткою, запевняють - не давали. Як і на підключення до електромережі.
     
    Нині на довжелезному узбережжі в Кирилівці – жодного водного атракціону. Не чути й зазивал, які зазвичай від ранку запрошують відпочивальників розважитись. Поховалися усі.
     
    Одразу після трагедії водяні гірки демонтували, з басейнів поспускали воду, обладнання вивезли. Зараз правоохоронці проводять тут слідчі дії – вони намагаються знайти сліди самовільно прокладеного кабелю, який забезпечував живлення компресорів.