Відбувся Всеукраїнський турнір з боксу пам'яті заслуженого тренера України Віктора Звєрєва

  • 5 лип. 2021 13:06
  • 947
    • Новина Відбувся Всеукраїнський турнір з боксу пам'яті заслуженого тренера України Віктора Звєрєва Ранкове місто. Кропивницький
    У турнірі взяли участь 85 учасників з 19-ти областей України. Збірна Кіровоградщини здобула: два «золота», «срібло», дві «бронзи». 
    Спеціальні призи були надані президентом федерації боксу міста Кривий Ріг Владиславом Біндером. Золоті боксерські рукавички отримали: кращий боксер турніру Андрій Шуцький із Кропивницького; Павло Іллюша з Чернігова – за волю до перемоги; Ігор Грищенко з Кропивницького та Богдан Доценко з Кременчука – за кращий поєдинок. 
    На фіналі турніру був присутній олімпійський чемпіон Олександр Усик. Він вручив сувенірну боксерську рукавичку голові обласної ради Сергію Шульзі – за сприяння розвитку фізичної культури та спорту в регіоні. 
    «Від імені обласної федерації боксу висловлюю подяку Сергію Тарасову, який підтримує турнір з дня його започаткування. Костянтину Чередніку, який системно підтримує бокс. А також віце-президентам обласної федерації боксу: Дмитру Терзову, Олександру Шамардіну, Павлу Бєгалову» - заявив президент федерації боксу Кіровоградщини, заступник голови обласної ради Вадим Волканов.