Кіровоградщина: В Олександрії безробітним пропонували вакансії у галузі електрики

  • 5 лип. 2021 09:00
  • 460
    • Новина Кіровоградщина: В Олександрії безробітним пропонували вакансії у галузі електрики Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості, на замовлення молочно-товарного комплексу «Петриківське молоко», який є структурним підрозділом ТОВ «УКРАГРОКОМ», відбувся міні-ярмарок вакансій за професіями «Електрик», «Електромонтер» та «Електрослюсар».
     
    Головний інженер комплексу Олександр Горобець ознайомив присутніх з посадовими обов’язками за кожною заявленою вакансією та зазначив, що майбутні працівники відповідатимуть за безперебійну роботу електрообладнання, виконуватимуть дрібні ремонти та обслуговуватимуть наявне електрообладнання.
     
    - МТК «Петриківське молоко» розташоване в селищі Нова Прага Олександрійського району. Працівники нашого комплексу мають змогу дістатися до роботи транспортом підприємства, забезпечуються повним соціальним пакетом, а також харчуванням. Заробітна плата за вакантними нині посадами становить 10 тисяч гривень, – розповів О. Гробець.
     
    Участь у заході взяли 10 шукачів роботи. Тих безробітних, які зацікавилися пропозицією роботодавця, було запрошено на індивідуальну співбесіду з керівником підприємства для остаточного розв’язання питання працевлаштування.
     
    Наталія Фоміна, 
    начальник відділу взаємодії з роботодавцями 
    Олександрійського міськрайонного центру зайнятості