Держава виділила 20 мільйонів гривень на ремонт спортивної школи «Надія»

  • 2 лип. 2021 09:48
  • 723
    • Новина Держава виділила 20 мільйонів гривень на ремонт спортивної школи «Надія» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Марія Чорна провела нараду щодо реконструкції спортивної школи «Надія» у Кропивницькому, інформує у ФБ Кіровоградська ОДА.
     
    Питання реконструкції обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Надія» у Кропивницькому обговорили в рамках наради з питань реалізації об’єкта будівництва під головуванням голови облдержадміністрації Марії Чорної. 
     
    Наразі держава виділила 20 мільйонів гривень на ремонтні роботи закладу. 
     
    - Президента України питання спорту хвилюють не на словах, а на ділі. Тож зараз маємо 20 мільйонів гривень, виділених державою на ремонт ОСДЮСШОР «Надія», у межах цього кошторису ми маємо провести необхідні роботи. В першу чергу – ми визначимося, що ми можемо зробити, враховуючи всі архітектурно-будівельні вимоги. Ми маємо виконувати роботи, не перешкоджаючи роботі спортивної школи. Заклад такого рівня – єдиний в області, заходів тут проводиться багато. Тому ми маємо працювати над тим, щоб максимально корисно для школи використати кошти, які нам виділила держава і сприяти виділенню додаткових коштів для проведення реконструкції цього закладу, - наголосила очільниця обласної державної адміністрації.