Роботодавці Кропивницького потребують фахівців бухгалтерської сфери

  • 1 лип. 2021 12:36
  • 539
    • Новина Роботодавці Кропивницького потребують фахівців бухгалтерської сфери Ранкове місто. Кропивницький
     
    Нещодавно у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, на замовлення роботодавців різних сфер та галузей економіки (медицина, освіта, швейна промисловість, будівельна галузь) міста Кропивницький, відбувся міні-ярмарок вакансій за професією «бухгалтер».
     
    Для ефективного укомплектування заявлених вакансій, фахівці міськрайонного центру зайнятості підібрали безробітних, які відповідають вимогам, обумовленим роботодавцями.
     
    Захід пройшов плідно: представники роботодавців почергово презентували присутнім підприємства, їхні основні напрямки діяльності, надавали детальну інформацію про умови та режим роботи, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів на посади.
     
    Завдання та обов'язки, які виставляли роботодавці до працівників, майже ідентичні: організація бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності підприємства, подання бухгалтерської звітності, загальне керівництво працівниками бухгалтерії, нарахування заробітної плати та інших розрахунків з працівниками. Заробітну плату роботодавці пропонували у розмірі від 7 до 20 тисяч гривень.
     
    Такі заходи – звичне явище у центрі зайнятості, адже безпосереднє спілкування з роботодавцями й отримання достовірної інформації дає змогу безробітним одразу домовитися про працевлаштування. Саме цим і скористалися учасники заходу під час активного діалогу з роботодавцями: шукачі роботи отримали змістовні відповіді на всі питання, які їх найбільше цікавили.
     
    Як зазначає Оксана Демченко, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонного центру зайнятості, за результатами заходу, п'ятеро із одинадцяти безробітних, які взяли участь у заході, зацікавилися запропонованою роботою та були запрошені на підприємства для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях, а також вирішення питання подальшого працевлаштування.
     
    Яна Шевченко, заступник начальника відділу інформаційних систем
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості