На Кіровоградщині судитимуть жінку, яку обвинувачують у вбивстві сестри

  • 30 черв. 2021 11:08
  • 960
    • Новина На Кіровоградщині судитимуть жінку, яку обвинувачують у вбивстві сестри Ранкове місто. Кропивницький
     
    За процесуального керівництва Новоархангельського відділу Голованівської окружної прокуратури завершено досудове розслідування відносно жінки, яка у стані алкогольного сп'яніння зарізала рідну сестру та ледь не вбила знайому, інформує пресслужба обласної прокуратури. 
     
    Трагічна подія мала місце 20 березня поточного року в селі Кальниболота Голованівського району. 
     
     За версією слідства, між сестрами, які до того розпивали спиртні напої, виникла сварка, в ході якої обвинувачена схопила ніж та нанесла потерпілій не менше 30 ударів по тілу. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.
     
    Після скоєного обвинувачена не заспокоїлася та напала на знайому. Проте здійснити ще одне вбивство їй завадив випадковий перехожий, який почув крики про допомогу та викликав працівників поліції.
    Протиправні дії обвинуваченої кваліфіковано як умисне вбивство та незакінчений замах на вбивство (ч. 1 ст. 115, ч.3 ст.15, пунктами 7, 13 ч. 2 ст.115 ККУ).
     
     На даний час обвинувальний акт відносно жінки скеровано до суду для розгляду по суті.  За скоєне їй загрожує від 7 до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.
     
      Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.