У Кропивницькому розпочався Всеукраїнський боксерський турнір пам’яті Віктора Звєрєва

  • 30 черв. 2021 13:36
  • 557
    • Новина У Кропивницькому розпочався Всеукраїнський боксерський турнір пам’яті Віктора Звєрєва Ранкове місто. Кропивницький
     
    П’ятий рік поспіль Кіровоградщина приймає кращих боксерів з усієї країни, інформує ОДА у ФБ. На відкриття змагань завітала Марія Чорна, голова Кіровоградської ОДА.
     
    - Історію творять люди! Саме з ім’ям тренера Віктора Звєрєва пов’язані найвагоміші успіхи та здобутки українського боксу. І я впевнена, що тут є спортсмени, які також увійдуть в історію! Я бажаю всім перемог не тільки сьогодні, а й завжди!, - наголосила Марія Чорна.  
     
    Відкриття змагань відбулось на факультеті фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, де викладав титулований тренер. 
    Саме пiд його керівництвом представник молодiжної збiрної України Рамiль Гаджиєв принiс перше для нашої держави золото юнiорських Олiмпiйських iгор. За часiв особистої боксерської кар’єри Вiктор Звєрєв виборював титул найкращого боксера Європи з боксу серед молодi 1976 р. 
     
     
    Вагомі здобутки як на внутрiшнiй, так i на мiжнароднiй аренах принесли йому визнання як видатному боксеру, а згодом здобутi навики дозволили стати одним з провiдних спецiалiстiв нашої країни.