За добу від коронавірусу померло двоє громадян

  • 30 черв. 2021 09:32
  • 416
    • Новина За добу від коронавірусу померло двоє громадян Ранкове місто. Кропивницький
     
    Коронавірус на Кіровоградщині станом на 30 червня: одна людина захворіла, 85 одужали, двоє померли, про це повідомила головна санітарна лікарка області Надія Оперчук сьогодні, 30 червня, інформує у ФБ ОДА.
     
    За минулу добу в обласному лабораторному центрі провели 270 ПЛР-тестувань, в обласній лікарні - 20. Також у всіх закладах охорони здоров’я області зробили 189 ІФА-тестувань та 809 досліджень на антиген.
     
    Зареєстрували один випадок COVID-19 у Кропивницькому.
     
    Одужали від коронавірусу 27 жителів обласного центру, по 3 з м. Олександрія та Олександрівського району, один зі Знам'янки та стільки ж з Бобринецького та Олександрійського районів, 9 зі Світловодська, 5 з Благовіщенського району, вісім з Добровеличківського району, по 6 з Компаніївського та Новоукраїнського районів, два з Кропивницького, Новомиргородського, Онуфріївського та Петрівського районів, а також сім жителів Маловисківського району.
     
    Нa Кіровогрaдщині за добу медики зафіксували два летальні випадки від COVID-19. Йдеться про 62-річного чоловіка з Кропивницького та 68-річного жителя Добровеличківського району.