На Олександрійщині затримали молодиків, які збували наркотики

  • 23 черв. 2021 09:18
  • 541
    • Новина На Олександрійщині затримали молодиків, які збували наркотики Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські Кіровоградщини затримали мешканців сусідньої області за підозрою у скоєнні майнових злочинів та збуті наркотиків.
     
    До Олександрійського районного відділу поліції надійшли повідомлення від жителів міста про вчинення крадіжок із автомобілів. До місць скоєння злочинів було негайно наближено патрульні наряди, проведено відпрацювання території.
     
    Протягом 20 хвилин поліцейські розшукали двох громадян, у яких під час огляду виявили речові докази, що вказують на причетність осіб до скоєння крадіжок. Ними виявилися раніше судимі мешканці Дніпропетровської області, віком 20 та 21 року.
     
    У ході проведення слідчих дій правоохоронці вилучили 102 пластикові трубки з речовиною, схожою на наркотичну, які призначалися для збуту у вигляді закладок, загальною вагою близько 50 г та банківські картки.
     
    Вилучене направили для проведення експертиз. Вказаних осіб затримали в порядку ст. 208 ККУ, повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень та, за клопотанням слідчих, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
     
    Поліцейські продовжують розслідування в рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.
     
    За матеріалами
    Олександрійського районного відділу
    поліції Кіровоградської області