На Кіровоградщині розпочали роботу 20 кабінетів дільничних офіцерів поліції

  • 19 черв. 2021 09:15
  • 672
    • Новина На Кіровоградщині розпочали роботу 20 кабінетів дільничних офіцерів поліції Ранкове місто. Кропивницький
     
    Їх відкриття відбулося 17 червня у чотирьох районах області у рамках співпраці поліції та громади, на виконання програми МВС і Нацполіції України щодо доступності надання поліцейських послуг.
     
    У заходах взяли участь начальник поліції області Роман Козьяков, його заступник Олексій Ніколаєв, керівництво управління превентивної діяльності ГУНП, територіальних підрозділів поліції та представники громад.
     
     
    Кабінети дільничних розпочали роботу у Суботцівській, Компаніївській та Новгородківській територіальних громадах Кропивницького району, у Вільшанській селищній громаді, Благовіщенській та Заваллівській територіальних громадах Голованівського району, у Ганівській, Мар’янівській, Маловисківській та Новомиргородській теритріальних громадах Новоукраїнського району та у Великоандрусівській, Петрівській й Онуфріївській громадах Олександрійського району.
     
     
    У приміщеннях, наданих територіальними громадами, були проведені ремонтні роботи. Службові кабінети відповідають необхідним умовам для діяльності дільничних офіцерів поліції, забезпечені меблями та оргтехнікою.
     
    «Ми продовжуємо ефективну співпрацю з представниками громад, спрямовану на створення безпекового середовища, збільшення поліцейської присутності та надання якісного сервісу.
     
    Дякуємо представникам громад за партнерське ставлення та підтримку діяльності поліцейських у кожному з районів Кіровоградщини», - зазначив керівник поліції області Роман Козьяков.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області