У Кропивницькому врятували самогубця

  • 15 черв. 2021 10:45
  • 599
    • Новина У Кропивницькому врятували самогубця Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині заступник керівника поліції області врятував життя громадянина, який намагався покінчити життя самогубством.
     
    Подія сталася у Кропивницькому 14 червня. До поліції через групу комунікації «Безпечне місто» у месенджері телеграм надійшло повідомлення про те, що на підвіконні 5 поверху перебуває чоловік та висловлює наміри стрибнути вниз.
     
    На місце пригоди прибули наряди патрульних, слідчо-оперативна група Кропивницького районного управління та керівництво обласного главку поліції.
    Зорієнтувавшись в обстановці, що склалася, та правильно оцінивши ситуацію, до перемовин із громадянином долучився заступник начальника ГУНП Олексій Ніколаєв.
    У результаті йому вдалося встановити з чоловіком контакт. Спочатку громадянин дозволив зайти поліцейському до квартири та продовжити спілкування в приміщенні.
     
    А за 20 хвилин заступник керівника поліції області переконав чоловіка відмовитися від намірів покінчити життя самогубством. Олексій Ніколаєв, перебуваючи у квартирі, надав громадянину домедичну допомогу – перев’язав порізане зап’ястя. Після чого спустився разом із ним на перший поверх та передав лікарям.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області
     
    ФОТО умовне