Клієнти ПриватБанку з картками Visa отримають безкоштовний вхід до онлайн-кінотеатру в Інтерсіті+

  • 10 черв. 2021 14:06
  • 579
    • Новина Клієнти ПриватБанку з картками Visa отримають безкоштовний вхід до онлайн-кінотеатру в Інтерсіті+ Ранкове місто. Кропивницький
     
    З 10 червня до кінця літа всі клієнти ПриватБанку, які оплачуватимуть квитки у Приват24 та інших каналах банку картками Visa, отримають безкоштовний промокод на доступ до фільмотеки Sweet TV в усіх поїздах Інтерсіті+.
     
    Щоб вільно дивитися кіно та серіали під час подорожі в Інтерсіті+, пасажирам треба лише придбати квиток на поїзд у Приват24, на сайті bilet.pb.ua, у терміналі самообслуговування або відділенні банку. Після оплати карткою Visa банк надішле повідомлення з промокодом, який потрібно ввести на борту Інтерсіті+, під'єднавшись до залізничної фільмотеки Sweet TV через QR-коди у вагонах.
     
    Кількість бонусів не обмежена, тобто пасажири можуть отримувати знижки для кожної мандрівки залізницею протягом усього строку дії акції. Знижка на перегляд фільмів буде діяти лише протягом поїздки. Нині у фільмотеці Укрзалізниці близько 5 тис. фільмів і серіалів, база кіно оновлюється щотижня.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку