На Кіровоградщині правоохоронці з допомогою громадськості розшукали зниклого 17-річного хлопця

  • 10 черв. 2021 09:05
  • 744
    • Новина На Кіровоградщині правоохоронці з допомогою громадськості розшукали зниклого 17-річного хлопця Ранкове місто. Кропивницький
     
    Неповнолітній перебував на території одного з населених пунктів, на відстані близько 15 кілометрів від свого місця проживання. Жертвою злочину не став. На теперішній час поліцейські встановлюють обставини, за яких Олексій пішов із дому без дозволу батьків.
     
    Нагадаємо, 8 червня до відділу поліції № 1 (м. Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції надійшло повідомлення про зникнення місцевого жителя 2004 року народження, який 6 червня близько 15:00 пішов із дому та не повернувся.
     
    До пошуків зниклого були задіяні співробітники ювенальної превенції поліції області, кінологічного центру, відділу поліції № 1 (м. Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції, рятувальники, мисливці, які разом із місцевими жителями обслідували населений пункт, де проживав неповнолітній, околиці, лісосмуги та інші прилеглі території.
     
    Розшукати неповнолітнього вдалося завдяки громадянам, які звернули увагу на зниклого, виявили небайдужість та повідомили про його місцезнаходження.
     
    Поліцейські вдячні жителям області за їхнє відповідальне ставлення, активну громадянську позицію та розраховують на подальшу співпрацю.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області