Безробітні Кіровоградщини можуть отримати професію швачки

  • 9 черв. 2021 15:08
  • 472
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть отримати професію швачки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно отримати в Одесі затребувану професію.
     
    Швачка – одна з найдавніших професій, яка докорінно змінилася в процесі науково-технічного прогресу. Зараз ця професія найбільш поширена в швейному та трикотажному виробництві. Працюють швачки на швейних фабриках, у цехах текстильних підприємств, в ательє індивідуального пошиття одягу, які розташовані в кожному регіоні країни.
     
    Станом на 7 червня 2021 року швейні підприємства області потребують 13 швачок.
     
    Якщо Вас зацікавила запропонована вакансія, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію.
     
    У червні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити, на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, безробітних громадян професії «Швачка». Навчання розпочинається з 15 червня поточного року, термін навчання – 4,5 місяці.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості