Кропивницький: Чому у селищі Новому вода подається за графіком?

  • 9 черв. 2021 09:17
  • 465
    • Новина Кропивницький: Чому у селищі Новому вода подається за графіком? Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Природна стихія і технічнии стан системи водопостачання продовжують випробувати професіиність спеціалістів комунального підприємства «Теплоенергетик» і терпіння мешканців селища Нового.
     
    Учора, 8 червня, близько 17.00 відмовив вже другии насос водозабору, якии качає воду до помешкань новенчан і всієі соціальноі і промисловоі інфраструктури селища.
     
    За інформацією директора комунального підприємства Олександра Чельника, наразі на підиомі води продовжує працювати лише один насос.
     
    - Продуктивність роботи насоса складає 50 кубометрів води на годину, - відзначив керівник «Теплоенергетика». – У тои же час селище розбирає 80 кубічних метрів на годину. Поки що має місце дефіцит водопостачання. У зв’язку з цим наиближчим часом вода до квартир мешканців Нового буде подаватися погодинно, за графіком.
    Вночі насос працюватиме над наповненням резервуару і вода з’явиться у кранах новенчан зранку, 09 червня, із 06 по 08 годину. На дві години планується включити водопостачання в обідніи час і ввечері.
     
    Одночасно, спеціалісти «Теплоенергетика» відправляються до Херсона, щоб забрати звідти, з підприємства – виробника, необхіднии для відновлення штатного водопостачання насос. 
     
    - За сприятливих умов, насос буде доставлении до Кропивницького о 13.00 годині і иого відразу будуть встановлювати у скважину, - повідомив Олександр Чельник. – Поки що я звертаюся до мешканців селища Нового з проханням максимально економно використовувати воду.