Спортивний тиждень у Кропивницькому завершився під знаком велоспорту

  • 8 черв. 2021 15:24
  • 536
    • Новина Спортивний тиждень у Кропивницькому завершився під знаком велоспорту Ранкове місто. Кропивницький
     
    Два дні, 5 та 6 червня, у Кропивницькому проходила відкрита першість КДЮСШ № 1 з велоспорту за трековою програмою. Про це інформує міська рада у ФБ.
     
    Традиційні змагання, присвячені Міжнародному дню захисту дітей,  зібрали 96 учасників із 6 команд.
     
    Успішно стартували на турнірі вихованці кропивницького велоспорту.
     
    У парній гонці: серед юнаків 2005-2006 р.н. Євген Тесцов та Євген Шпартов посіли І місце, Захар Суржок та Євген Молодченко - ІІ місце і Андрій Мягкий та Даниїл Нагорний - ІІІ місце.
     
    Серед юнаків 2007-2008 р.н. Олександр Роштабіга і Ігор Культенко вибороли бронзові нагороди. Срібними призерами у категорії юнаків 2009 р.н. та молодших стали Михайло Кутбатов та Олександр Кулчар. 
     
     
    У гонці «гіт з місця» серед юнаків 2005-2006 р.н. чемпіоном став Євген Шпартов, срібло у Євгена Молодченка та бронза у Захара Суржока. У категорії дівчата 2007 та молодші золото виборола Катерина Воротілєнко.
     
    Серед юнаків 2007-2008 Дмитро Рубін посів ІІ місце. Серед молодших юнаків Михайло Курбатов посів ІІІ місце. У дівчат 2005-2006 р.н. «золото» в активі Анастасії Прочухан, у Олени Єлчіної – «срібло».
     
    У груповій гонці з вибуттям між юнаками 2005-2006 р.н. срібні медалі у Євгена Шпартова, «бронза» - у Євгена Тесцова. Дмитро Рубін зійшов також на третю сходинку п’єдесталу, а Катерина Воротілєнко стала чемпіонкою дівчат 2007 р.н. та молодших.
     
    У ці дні в Кропивницькому відбулися і обласні спортивні ігри з велосипедного спорту серед команд територіальних громад та міст області.
    Вихованці міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 і тут вибороли заслужені нагороди.
     
    У груповій гонці Єлизавета Воротілєнко посіла І місце, Богдан Кривенко - друге, а Володимир Мкитюк - ІІІ місце.
    У гонці «гіт з місця» Богдан Кривенко став чемпіоном, Максим Колтунов та  Єлизавета Воротілєнко посіли ІІ місце. У парній гонці Терещенко Анастасія та Воротілєнко Єлизавета вибороли золото. Володимир Микитюк із Максимом Колтуновим стали срібними призерами, Артем Шевцов і Богдан Кривенко, поступившись своїм одноклубникам, зайняли третю сходинку п’єдесталу.