На Кіровоградщині поліцейські вилучили у жительки Дніпропетровщини психотропну речовину (ФОТО)

  • 8 черв. 2021 10:40
  • 813
    • Новина На Кіровоградщині поліцейські вилучили у жительки Дніпропетровщини психотропну речовину (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські вилучили у жительки Дніпропетровщини психотропну речовину та обладнання для нарколабораторії.
     
    Працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області ДБН Нацполіції України було проведено санкціоновані обшуки транспортного засобу та за місцем мешкання 26-річної жительки сусідньої області.
     
    У результаті вжитих заходів правоохоронці виявили та вилучили лабораторне обладнання, хімічні сполуки для виготовлення психотропних речовин, лікарські препарати заборонені до немедичного вживання, медичні шприци, пристрої для вживання психотропних засобів, електронні ваги, а також вже готовий до вживання метамфетамін.
     
    Вилучені речові докази направили для проведення експертиз до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
     
     
     
    Поліцейські продовжують розслідування в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
     
    Санкція статті передбачає за ці дії покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
     
    За матеріалами
    управління боротьби з наркозлочинністю
    в Кіровоградській області
    Департаменту боротьби з наркозлочинністю
    Національної поліції України