Триває прийом документів для присвоєння звання "Почесний громадянин міста"

  • 8 черв. 2021 14:04
  • 638
    • Новина Триває прийом документів для присвоєння звання «Почесний громадянин міста» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницька міська рада приймає пропозиції для присвоєння звання Почесний громадянин міста у 2021 році, про це у ФБ інформує міська рада.
     
    Кропивницька міська рада продовжує прийом документів для присвоєння звання "Почесний громадянин міста" до 1 липня поточного року.  На цьому акцентувала увагу керівників підприємств, установ та організацій обласного центру керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Балакірєва під час апаратної наради сьогодні, 7 червня.
     
     - Запрошуємо колективи підприємств, установ та громадських організацій міста взяти участь у висуненні кандидатур для присвоєння звання "Почесний громадянин міста", - звернулася  Світлана Балакірєва. - Відповідно до Положення про присвоєння, звання Почесного громадянина присвоюється громадянам як вияв особливої поваги і шани до осіб, що здобули популярність і повагу у жителів Кропивницького завдяки вагомому особистому внеску у розвиток міста, зокрема сфери економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров’я, спорту, піднесення авторитету міста як на державному, так і на міжнародному рівнях, миротворчу, доброчинну діяльність, за мужність і відвагу, активну громадську та благодійну діяльність, інші заслуги перед містом Кропивницьким та Україною.
     
    Пропозиції щодо присвоєння Звання разом з аргументами на користь пропонованої кандидатури можуть вносити підприємства, установи, громадські організації, творчі спілки міста.
     
    У разі подання кандидатури до присвоєння Почесного звання, додаються наступні документи:
    клопотання на ім’я міського голови;
    вичерпні біографічні дані про кандидата;
    обґрунтування доцільності присвоєння звання;
    витяг з протоколу зборів трудового колективу, засідання колегіального органу об'єднань громадян, що прийняли рішення про подання щодо присвоєння Почесного звання;
    копія паспорта (1, 2 сторінки, реєстрація місця проживання) або ID- картки;
    копія реєстраційного номера облікової картки платника податків;
    згода на обробку персональних даних.
     
    До пакету документів можуть додаватися відгуки-клопотання юридичних, фізичних осіб, громадських, партійних організацій, трудових колективів та колегіального органу об'єднань громадян, які підтримують висування цієї кандидатури, при цьому кількість відгуків не обмежується.
     
    Документи про присвоєння звання "Почесний громадянин міста" подаються до управління діловодства та організаційної роботи Кропивницької міської ради до 1 липня 2021 року за адресою: вул. Велика Перспективна, 41.
     
    За довідками можна звертатися до відділу з питань нагороджень управління персоналу за телефоном: 35 83 81.