Кіровоградщина: У Компаніївці М'ясокомбінат «Ятрань» пропонував роботу мешканцям громади

  • 7 черв. 2021 17:05
  • 585
    • Новина Кіровоградщина: У Компаніївці М'ясокомбінат «Ятрань» пропонував роботу мешканцям громади Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями у центральному сквері селища Компаніївка, на замовлення ТДВ «М'ясокомбінат «Ятрань», з метою пошуку кандидатів на вакантні робочі місця, відбувся міні-ярмарок вакансій.
     
    Участь у заході узяли шукачі роботи та безробітні громадяни, які були ознайомлені з умовами, запропонованими роботодавцем своїм працівникам, і виявили бажання поспілкуватися безпосередньо з представниками ТДВ «М'ясокомбінат «Ятрань».
     
    - Наше підприємство розташоване у місті Кропивницькому та є одним із лідерів серед підприємств вітчизняної харчової промисловості, що спеціалізується на переробці й виробництві м’ясних продуктів, а також здійснює роздрібну торгівлю з перевагою продовольчого асортименту в неспеціалізованих магазинах, – розповіла, презентуючи підприємство, заступник директора виконавчого з персоналу Владлена Запорожченко.
     
    Представниця роботодавця наголосила, що підприємству терміново потрібні працівники за професією «Машиніст вакуум-пакувальних машин». В. Запорожченко ознайомила присутніх з умовами праці, специфікою діяльності та виконання робіт, вимогами до претендентів, соціальними гарантіями та можливостями кар’єрного росту на підприємстві, а також окреслила розміри заробітної плати за заявленими вакансіями.
     
    - Підприємство дбає про своїх працівників: на території діє їдальня, у якій за помірними цінами харчуються працівники, забезпечується безкоштовне перевезення працівників на підприємство та у зворотному напрямку, – наголосила заступник директора виконавчого з персоналу.
     
     
    Захід відбувся у цікавій та змістовній формі. Усі, хто зацікавився пропозиціями роботодавця, мали можливість поспілкуватися з В. Запорожченко індивідуально, а також поставити питання, на які отримали вичерпні відповіді.
     
    У результаті заходу, 14 осіб, з них четверо безробітних, виявили бажання працевлаштуватись та цього ж дня отримали направлення від роботодавця на проходження обов'язкового медичного огляду.
     
    Загалом у заході взяли участь близько 30 осіб, які проживають на території Компаніївської громади.
     
    Алла Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості 
    Компаніївської районної філії 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості