Безробітні Кіровоградщини можуть здобути професію штукатура

  • 4 черв. 2021 17:02
  • 578
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть здобути професію штукатура Ранкове місто. Кропивницький
     
    Штукатур – спеціаліст з лицювання фасадних та внутрішніх стін будинків спеціальними сумішами. Штукатурні роботи належать до великої групи обробних робіт, а професія штукатура займає особливе і дуже помітне місце серед інших будівельних професій. Штукатур попередньо готує поверхню до облицювальних робіт, готує розчин, наносить його вручну або механізовано на поверхню, розрівнює та затирає тощо.
     
    Якщо Ви хочете стати майстром будівельної галузі, у червні поточного року Кіровоградський обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «Штукатур». Розпочинається навчання 14 червня термін навчання 4 міс.
     
    Умови направлення на навчання:
    • повна/базова загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка з допуском до навчання за даною професією.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou.
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості