Кропивницький: Хто став новим ректором у педагогічному університеті?

  • 4 черв. 2021 10:50
  • 748
    • Новина Кропивницький: Хто став новим ректором у педагогічному університеті? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Стало відомо, хто переміг у другому турі під час виборів ректора педуніверситету в Кропивницькому. 
     
     У Кропивницькому в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка пройшов другий тур виборів ректора, під час якого переміг Євген Соболь. Про це йдеться на сайті закладу.
     
     За результатами ІІ туру таємного голосування на виборах ректора Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка 3 червня 2021 року та  відповідно до статті 42 Закону України «Про вищу освіту» при підрахунку голосів виборців виборча комісія встановила:
     
    За Євгена Соболя проголосувало 222 людини, а за другого кандидата Валерія Радула проголосувало 204.
     
    Як пише новообраний ректор у ФБ:
     
    "Сьогодні колектив Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка обрав собі нового керівника. 
    Для мене велика честь і відповідальність очолювати наш прекрасний колектив. Виборчий процес був вперше в історії університету такий тривалий і складний. 
    Мені приємно, що саме моя ректорська програма кафедроцентризму отримала найбільшу підтримку як в першому, так і в другому турі виборів. 
    Вдячний моїй команді - тим колегам і друзям,  які весь час були поруч, підтримували мене, усіляко допомагали протягом кількох виборчих марафонів. А головне - з самого початку і до кінця вірили в перемогу моєї програми. 
    Насамкінець, дозвольте висловити щиру вдячність всім колегам і студентам які довірили мені бути менеджером освітньої та інтелектуальної перлини нашого регіону. Наш університет - це наше життя,  і ми маємо зробити його найкращим" - йдеться у повідомленні.
     
    Довідка
     
    Євген Соболь - Завідувач кафедрою у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка