30 мешканців області захворіли на ковід

  • 3 черв. 2021 13:27
  • 461
    • Новина 30 мешканців області захворіли на ковід Ранкове місто. Кропивницький
     
    Коронавірус на Кіровоградщині станом на 3 червня: 30 захворіли, 66 одужали, четверо померли. Про це повідомила головна санітарна лікарка області Надія Оперчук сьогодні, 3 червня.
     
    За минулу добу в обласному лабораторному центрі провели 362 ПЛР-тестування, в обласній лікарні – 16. Також у всіх закладах охорони здоров’я області зробили 422 ІФА-тестувань та 444 досліджень на антиген.
     
    Випадки COVID-19 зареєстрували:
    16 у Кропивницькому;
    5 у Олександрії;
    1 у Знамянці;
    1 у Компаніївському районі;
    2 у Маловисківському районі;
    3 у Новгородківському районі;
    1 у Петрівському районі;
    1 у Світловодському районі.
     
     
    Одужали від коронавірусу по 6 жителів обласного центру та Світловодська, 18 з Олександрії, 2 з м. Знам‘янка та стільки ж Добровеличківського та Новомиргородського районів, по одному з Бобринецького, Вільшанського, Долинського, Компаніївського, Кропивницького та Новоархангельського районів, 8 з Маловисківського району та сім з Олександрівського районів, три жителя Онуфріївського району.
     
    За останню добу в області зареєстрували 4 летальні випадки. Померли 79-річна жителька Кропивницького, 59-річний житель  Добровеличківського району, 71-річна жителька Вільшанського району та 64-річний житель Маловисківського району.