Про що говорили Андрій Таран з Міністром оборони Естонії?

  • 2 черв. 2021 15:04
  • 554
    • Новина Про що говорили Андрій Таран з Міністром оборони Естонії? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора Міністр оборони України Андрій Таран провів телефонну розмову з Міністром оборони Естонської Республіки Калле Лаанетом. Про це інформує Урядовий портал.
     
    У ході розмови Андрій Таран поінформував естонського колегу про безпекову ситуацію навколо українських кордонів та перебіг останніх подій у цьому контексті. Він акцентував на необхідності продовження потужних стратегічних комунікацій на підтримку України шляхом підвищення обізнаності світового співтовариства щодо російської агресії проти нашої держави.
     
    Очільник українського оборонного відомства висловив вдячність за непохитну позицію Естонської Республіки щодо гарантування суверенітету та територіальної цілісності України, а також євроатлантичних прагнень нашої держави, і наголосив на зацікавленості української сторони в політичній підтримці Естонією повноцінного членства України в НАТО та Європейському Союзі.
     
    Наприкінці розмови Міністр оборони України підкреслив, що очікує на особисту зустріч з естонським колегою в Києві під час святкування 30-річчя Незалежності України.