Марія Чорна очолює Кіровоградську облдержадміністрацію

  • 29 трав. 2021 09:10
  • 2186
    • Новина Марія Чорна очолює Кіровоградську облдержадміністрацію Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Володимир Зеленський призначив Марію Чорну головою Кіровоградської облдержадміністрації, інформує у ФБ Кіровоградська ОДА.
     
    Президент України Володимир Зеленський призначив Марію Чорну головою Кіровоградської обласної державної адміністрації. Відповідний указ № 214/2021 Глава держави підписав 27 травня.
     
    Володимир Зеленський зустрівся з новопризначеною головою ОДА в Офісі Президента та вручив їй службове посвідчення учора, 28 травня.
     
    Президент України побажав Марії Чорній успіху на новій посаді та висловив переконання, що досвід роботи в облдержадміністрації і знання особливостей регіону допоможуть їй реалізувати багатий потенціал Кіровоградщини.
     
    Марія Чорна під час засідання Кабінету Міністрів зазначила, що в складі команди президента працюватиме над програмою "Велике будівництво", займатиметься проблемами охорони здоров’я та сільської медицини, навчатиме територіальні громади працювати в умовах децентралізації.
     
    - Область має всі передумови, щоб стати лідируючою в Україні. Я обіцяю, що докладатиму максимум зусиль, щоб усі проблемні питання ми вирішили оперативно й позитивно, - сказала Марія Чорна.
     
    Як повідомлялося раніше, Кабінет Міністpів 26 травня пoгoдив пpизначення Маpії Чopнoї на пoсаду гoлoви Кіpoвoгpадськoї oбласнoї деpжавнoї адміністpації.