Безробітні Кіровоградщини можуть навчитись банківській справі у Дніпрі

  • 25 трав. 2021 12:21
  • 495
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть навчитись банківській справі у Дніпрі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Касир (у банку) – це працівник, який виконує операції з прийому та видачі грошей, цінних паперів, управляє грошовою касою. Робота касира банку суто індивідуальна, крім роботи з цифрами та знаковими системами, йому доводиться постійно спілкуватися з клієнтами, тому він повинен володіти такими рисами характеру як стриманість, ввічливість, виваженість, висока самодисципліна, акуратність.
     
    У травні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити, на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, безробітних громадян професії «Касир (в банку)». Початок навчання – 27 травня. Термін навчання – 6 міс.
     
    Умови направлення на навчання: 
    • повна/базова загальна середня освіта,
    • вік особи не менше 18 років,
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi