Кому потрібно переоформити субсидію?

  • 20 трав. 2021 08:45
  • 644
    • Новина Кому потрібно переоформити субсидію? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Жителі Кіровоградщини отримають субсидію автоматично, але не всі - Догаров, інформує у ФБ ОДА.
     
    Жителям області, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років, на наступний період допомога від держави призначатиметься автоматично. Таке рішення прийняв уряд на своєму засідання учора, 19 травня. Про це повідомив директор департаменту соцзахисту населення ОДА Олександр Догаров.
     
    Він уточнив, однак, Кабінет Міністрів визначив категорії громадян, яким не передбачене автоматичне нарахування субсидій.
     
    - Зокрема, це громадяни, яким субсидія надавалася у грошовій безготівковій формі. Вони мають подати інформацію в органи соцзахисту для виплати коштів у готівці. 
    Громадяни, які отримували державну допомогу за фактичним місцем проживання. Мова йде про орендарів житла, внутрішньо переміщених осіб. Таким заявникам необхідно підтвердити місце фактичного проживання. 
    Також це громадяни, яким раніше призначали субсидію без урахування окремих осіб із числа зареєстрованих у квартирі чи будинку, які не проживають за місцем реєстрації. Такі заявники повинні актуалізувати відомості, – пояснив директор департаменту соцзахисту населення ОДА.
     
    Як уже повідомлялося, на засіданні Кабінет Міністрів також переглянув порядок призначення субсидій.