На Кіровоградщині потрібні програмісти

  • 17 трав. 2021 15:04
  • 540
    • Новина На Кіровоградщині потрібні програмісти Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 17 травня, відзначається Всесвітній день електрозв'язку та інформаційної спільноти. Це професійне свято програмістів, вебдизайнерів, редакторів блогів, системних адміністраторів і всіх, хто працює в IT-сфері. До 2006 року його святкували як Міжнародний день електрозв’язку чи Всесвітній день телекомунікацій ООН, що покликаний популяризувати інфокомунікаційні технології.
     
    На сьогодні у базі вакансій служби зайнятості Кіровоградщини зареєстровано 7 пропозицій роботи для фахівців з інфокомунікаційних технологій.
     
    У Голованівську потрібен начальник відділу програмного забезпечення. До завдань та обов’язків спеціаліста державної служби входитиме розробка та супровід програмного забезпечення, організація роботи різноманітних автоматизованих робочих місць (АРМів), оволодіння новими методами програмування та новими операційними системами, а також оновлення програмних засобів на комп'ютерах. Вимоги до кандидата на посаду: вміння використовувати комп'ютерне обладнання та програмне забезпечення. Заробітна плата: 6300 грн.
     
    З метою забезпечення роботи та поточного ремонту комп'ютерної техніки, мережевого обладнання, серверів, оргтехніки та програмного забезпечення, встановлення права доступу до різних ресурсів внутрішньої мережі та Інтернету, а також забезпечення функціювання баз даних, у Добровеличківці роботу пропонують адміністраторові системи. Заробітна плата: 6000 грн.
     
    У Долинській запрошують на роботу інженера-програміста. Завданням фахівця буде забезпечення належного програмного та апаратного обслуговування комп'ютерної техніки та контроль за її цільовим використанням в управлінні та підпорядкованих закладах. Заробітна плата: 6000 грн.
     
    У Знам’янці, для виконання операцій з базами даних на комп'ютерному устаткуванні (введення, опрацювання, накопичення, систематизація, виведення інформації) відповідно до затверджених процедур та інструкцій, потрібні два оператора комп'ютерного набору. Заробітна плата: 6 427 грн. Також працівники забезпечуються медичним страхуванням.
     
    У Кропивницькому роботу пропонують адміністраторові системи, до обов’язків якого входитиме консультування працівників організації з питань використання обчислювальної техніки та комп'ютерних інформаційних технологій; здійснення інсталяції та оптимізації системного програмного забезпечення; освоєння прикладних програмних засобів; забезпечення ведення комп’ютерних баз даних; проведення комп'ютерних антивірусних заходів та усунення аварійні ситуації. Без вимог до стажу роботи. Заробітна плата: 6000 грн. Також у обласному центрі на роботу запрошують інженера-конструктора нестандартного обладнання. Вимоги до претендентів на посаду: знання програми «КОМПАС» та комп'ютерної графіки креслень, вміння робити розрахунки, вища технічна освіта за спеціальністю «Інженер-механік» та стаж роботи за професією від 2 років. Заробітна плата: 7000 грн.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, Знам’янської міськрайонної та Голованівської, Добровеличківської і Долинської районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості