Безробітні Кіровоградщині можуть освоїти мистецтво електрогазозварювання

  • 17 трав. 2021 13:34
  • 614
    • Новина Безробітні Кіровоградщині можуть освоїти мистецтво електрогазозварювання Ранкове місто. Кропивницький
     
    Електрогазозварник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи якого залежить багато що – довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Електрогазозварник збирає заготовки (вузли) конструкцій, здійснює їхнє транспортування в межах робочого місця, налагоджує зварювальне устаткування, встановлює необхідний режим зварки, здійснює зоровий контроль швів. Запобігає виникненню напруги та деформацій у виробі.
     
    Професія «Електрогазозварник» має високу затребуваність на ринку праці, як в державному секторі економіки, так і в приватному. 
     
    Професію електрозварника можна здобути за сприяння служби зайнятості на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання починається 18 травня поточного року. Курс навчання триватиме 7 місяців.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • повна/базова загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка з допуском до професії.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені. За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi