Кропивницький: Медики прогнозують четверту хвилю COVID

  • 17 трав. 2021 12:06
  • 486
    • Новина Кропивницький: Медики прогнозують четверту хвилю COVID Ранкове місто. Кропивницький
     
    - Медики прогнозують четверту хвилю COVID, тож маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій. - На цьому сьогодні, 17 травня, під час щопонеділкової апаратної наради наголосив міський голова Андрій Райкович. -  Те, що Кропивницький перейшов до “жовтої зони”, не повинне розслабляти кропивничан. Карантинні обмеження продовжують діяти, тож їх варто жорстко дотримуватись. 
     
    Разом з тим очільник міста дав завдання пожвавити роботи з проєктування чергового відділення ЦМЛ:
     
    - Вірус дуже мутує, ви ж бачите, скільки він має штамів. Тому місту вкрай потрібне відділення, де лікуватимемо тепер ще й серцево– судинну систему, яку вражає COVID.- акцентував міський голова. - Немає часу для розкачки. Проєкти повинні бути готовими якнайшвидше, готуйтесь до поїздок в Київ за дозволами. Це відділення - вимога громади, вимога часу. 
     
    Також в місті заплановані  масштабні роботи в оперблоці ЛШМД. За ним – відновлення дитячої поліклініки, що розташованапо вулиці Шевченка. 
     
    - Це теж дуже серйозне, важливе питання. Разом із тим я звертаюсь до управління охорони здоров'я, у червні - День медичного працівника, будь ласка, потурбуйтесь про премії для медичних працівників, які тяжко відпрацювали майже півтора року у ковідних відділеннях. Я чекаю на пропозиції. Ми не знаємо, що на нас чекає в майбутньому, а людей треба заохочувати і дякувати їм.