Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно отримати будівельну професію

  • 12 трав. 2021 16:36
  • 545
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно отримати будівельну професію Ранкове місто. Кропивницький
     
    Під час реорганізації житлово-комунальних установ та створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, великий попит виникає на працівників, які поєднують у своїй професійній діяльності декілька професій: електрик, слюсар-сантехнік, столяр, тесля. Це представники професії робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків.
     
    Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків здійснює технічне обслуговування, ремонт будинків та споруд з виконанням ремонтно-будівельних робіт (штукатурних, малярних, шпалерних, бетонних, теслярських).
     
    18 травня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за вищезазначеною професією. Курс навчання триватиме 5,5 місяців.
     
    Умови направлення на навчання: 
     
    • повна/базова загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi