Кропивницький: За яких умов ремонтуватимуть вулицю Вокзальну?

  • 11 трав. 2021 12:23
  • 528
    • Новина Кропивницький: За яких умов ремонтуватимуть вулицю Вокзальну? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ремонт вулиці Вокзальної залишається одним з пріоритетних проєктів на 2021-й рік, про це інформує міська рада.
     
    На цьому сьогодні, 11 травня, під час апаратної наради наголосив очільник Кропивницького Андрій Райкович. Вокзальна - це стратегічна магістраль, що поєднує 2 частини міста, її необхідно відремонтувати вчасно, якісно і без особливої напруги для тієї частини  міста, переконаний міський голова. Але ремонт не починається, поки ОКВП «Дніпро - Кіровоград» не прокладе по цій вулиці новий водопровід.
     
    - Я прошу не затягувати з прокладанням нової нитки водопроводу. Ми чекатимемо тільки вас. От просто вимагатиму працювати якісно і швидко, - наголосив міський голова. - Олександре Сергійовичу, управління ЖКГ, патрульна поліція, служба організації руху - завчасно зберіться і продумайте, як буде організовано рух транспорту цією вулицею під час ремонту. Це серйозна задача, яку варто обдумати і зрозуміти завчасно. План, грамотний і якісний план ремонту повинен бути вже зараз. І щоб містяни знали, якою буде схема руху громадського транспорту.  
     
    Вчергове Андрій Райкович звернувся також до працівників патрульної поліції з вимогою не впускати до міста великовантажні транспортні засоби, що псують дороги обласного центру.