Кропивницький: До якої дати можна переоформлювати субсидію?

  • 11 трав. 2021 12:06
  • 1171
    • Новина Кропивницький: До якої дати можна переоформлювати субсидію? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Всі хто має право на субсидію, обов'язково її отримає: документи можна переоформити аж до вересня. Про це інформує міська рада у ФБ.
     
    На цій тезі сьогодні, 11 травня, під час апаратної наради наголосив міський голова Андрій Райкович. Минулий тиждень став дуже бурхливим для департаменту соціальної політики і відповідних районних управлінь. Цього варто було чекати через нові умови призначення субсидій. Для містян це питання дуже важливе, адже більшість людей просто бояться втратити субсидії на комунальні послуги, тому всі масово попрямували із відповідними заявами.
     
    - Я розумію, що нашим працівникам витримати такий наплив нелегко. Тим більше, що необхідно дотримуватись карантинної дистанції. А людей необхідно заспокоїти, тому треба максимум доступної інформації. Треба пояснювати, що всі документи можна переоформити аж до вересня, - наголосив Андрій Райкович.
     
    В разі, якщо біля ЦНАПу збиратимуться черги, для людей похилого віку варто ставити стільчики, поставив завдання міський голова.  
     
    - Паралельно необхідно оптимізувати наявні площі у ЦНАПі, щоб нормально розташувати новий департамент соціальної політики. Там велика кількість працівників із серйозними функціями, - акцентував Андрій Райкович. - Тому такі речі як роздягальні, їдальні можна в перспективі перемістити і у цокольну частину. Так роблять в усіх офісах.
     
    Поки ж головне - встановити якісні сучасні розмежування, щоб колектив мав змогу нормально приступити до виконання повноважень.