Кропивницький: Корпорації «ХХІ Століття» потрібні охоронники

  • 7 трав. 2021 18:17
  • 500
    • Новина Кропивницький: Корпорації «ХХІ Століття» потрібні охоронники Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вакансії охоронників із заробітною платою понад 6000 грн пропонували днями незайнятим громадянам представник підприємства Корпорація «ХХІ Століття» під час міні-ярмарку вакансій, що відбувся у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Слід наголосити, що міні-ярмарок вакансій – це захід, під час якого роботодавці та шукачі роботи мають можливість зустрітися та поспілкуватися один з одним, знайти спільні інтереси і, як результат, з одного боку, підібрати необхідний персонал, а з іншого – знайти роботу до душі.
     
    Денис Сидоренко, начальник охорони приватного комерційного парку відпочинку, що входить до складу Корпорації «ХХІ Століття», ознайомив присутніх з основними напрямками діяльності підприємства, зокрема, щодо охорони об'єкту, майна та матеріальних цінностей. У свою чергу начальник охорони ринку товарів та послуг, що також є частиною Корпорації «ХХІ Століття», Євгеній Рукавішніков надав інформацію про режим роботи охоронників, умови оплати праці, вимоги до претендентів, а також розповів про соціальний пакет, яким забезпечуються працівники.
     
    Учасники заходу активно спілкувались з представниками роботодавця, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді.
     
    У міні-ярмарку вакансій узяли участь 26 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу, більшість з них зацікавилися пропозицією роботодавця. Представники Корпорації «ХХІ Століття» запропонували усім охочим відвідати підприємство, для більш детального ознайомлення з умовами праці та вирішення питання щодо подальшого працевлаштування.
     
    Дмитро Петренко, 
    провідний фахівець з питань зайнятості 
    відділу взаємодії з роботодавцями 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості