Роботодавці Кіровоградщини потребують інженерів з охорони праці

  • 29 квіт. 2021 13:14
  • 731
    • Новина Роботодавці Кіровоградщини потребують інженерів з охорони праці Ранкове місто. Кропивницький
     
    На сьогодні у базі даних вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 3 вакансії для інженерів з охорони праці.
     
    У Кропивницькому один із державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти потребує інженера з охорони праці для здійснення контролю за дотриманням законодавчих та нормативних документів з охорони праці, створення безпечних умов праці, розробки інструкції з охорони праці, участі у роботі комісії з розслідування нещасних випадків, проведення вступних інструктажів та навчання з охорони праці, участі у роботі комісії з атестації робочих місць та підготовки проектів наказів. Вимогою до претендена на посаду є наявність стажу роботи за спеціальністю від 1року. Роботодавець пропонує працевлаштування за контрактом терміном 1 рік. Заробітна плата: 6000 грн.
     
    Інженерові з охорони праці пропонують роботу і в одному з обласних медичних закладів Кіровоградщини (м. Кропивницький). Обов’язки працівника: здійснення контролю за додержанням у закладі чинного законодавства з охорони праці, протипожежного захисту; проведення працівникам закладу інструктажів з охорони праці та протипожежної безпеки; участь у перевірці технічного стану устаткування. Вимогами роботодавця до кандидатів на посаду є стаж роботи за професією від 2 років. При прийомі на роботу проходження медичного огляду. Заробітна плата: 6000 грн + премії щоквартально до одного посадового окладу.
     
    На Новгородківщині одне зі зернозберігальних підприємств запрошує на роботу інженера з охорони праці та пропонує йому заробітну плату 9225 гривень на місяць. До обов’язків працівника входитиме контроль за дотриманням законодавчих і нормативних правових актів з охорони праці; проведення роботи з попередження виробничого травматизму; контроль виконання наказів, розпоряджень, приписів з питань охорони праці; організація контролю за виконанням робіт з атестації робочих місць за умовами праці на підприємстві; контроль проходження працівниками періодичних оглядів; аналіз пожежної безпеки підприємства. Вимоги: стаж роботи за спеціальністю від 2 років. Вакансія призначена для працевлаштування осіб з інвалідністю. Варто зазначити, що своїм працівникам організація забезпечує доставка на роботу з м. Кропивницького автотранспортом підприємства.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості