У Кропивницькому швейні підприємства потребують швачок

  • 28 квіт. 2021 15:04
  • 711
    • Новина У Кропивницькому швейні підприємства потребують швачок Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вакансії швачок для безробітних та шукачів роботи пропонували днями фізичні особи-підприємиці Лариса Іванівна Ужвій та Ковтун Лариса Федорівна під час міні-ярмарку вакансій, який проходив у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Підприємиця Лариса Ужвій ознайомила присутніх з основними напрямками діяльності свого підприємства та зазначила, що наразі на підприємстві є дві вакансії швачок.
     
    - Серед головних обов’язків швачок: виконання робіт з крою, пошиття та ремонту одягу, шкіряних та хутряних виробів, – розповіла власниця швейної майстерні та надала інформацію щодо режиму роботи, умов оплати праці, специфіки виконання робіт та вимог до претендентів.
     
    У свою чергу, Лариса Ковтун, власниця ательє «Міла-текс», розповіла присутнім про особливості роботи та умови праці на своєму швейному виробництві. 
     
    - Наше підприємство спеціалізується на пошитті фірмового та робочого одягу, а також виробництві засобів індивідуального захисту. Наразі на підприємстві вакантне одне робоче місце із заробітною платою від 8000 гривень, – поінформувала Л. Ковтун.
     
    Під час заходу безробітні та шукачі роботи активно спілкувались з роботодавцями і ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді.
     
    З шукачами роботи, які зацікавилися пропозицією роботодавців, було проведено індивідуальні співбесіди, під час яких детально обговорювалися режим роботи, а також вимоги до претендентів на вільні робочі місця.
     
     
    Дмитро Петренко, 
    провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості