Роботодавцям Кропивницького потрібні кухарі

  • 27 квіт. 2021 12:02
  • 997
    • Новина Роботодавцям Кропивницького потрібні кухарі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вакансії кухарів, із заробітною платою понад 6000 грн, пропонували незайнятим громадянам під час міні-ярмарку вакансій, що відбувся у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, представники Підприємства об’єднання громадян «Експлуатація та обслуговування адміністративних будівель» Тетяна Анашкіна та фізична особа-підприємець Юлія Василенко.
     
    Слід наголосити, що міні-ярмарок вакансій – це захід, під час якого роботодавці та шукачі роботи мають можливість зустрітися та поспілкуватися один з одним. Результатом таких зустрічей зазвичай стає поєднання інтересів обох сторін: роботодавці можуть підібрати необхідний персонал, а безробітні – знайти роботу до душі.
     
    Роботодавці ознайомили присутніх з основними напрямками діяльності своїх підприємств (виготовлення піци та суші, приготування комплексних обідів і випічки та ін.), надали інформацію про режим роботи, умови оплати праці, соціальний пакет, яким забезпечуються працівники підприємств та вимоги до претендентів.
     
    Учасники заходу активно спілкувались з роботодавцями, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді.
     
    У міні-ярмарку вакансій узяли участь 14 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу, більшість з них зацікавились пропозиціями роботодавців. І, як результат, роботодавці запропонували усім охочим відвідати підприємства для більш детального ознайомлення з умовами праці та вирішення питання подальшого працевлаштування.
     
    Людмила Міщенко, 
    провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості