Кіровоградщина: Як деякі водії намагаються ігнорувати дорожні знаки (ФОТО)

  • 26 квіт. 2021 17:34
  • 964
    • Новина Кіровоградщина: Як деякі водії намагаються ігнорувати дорожні знаки (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Учора журналістці "Утреннего города" довелося побувати у Великій Висці, що на Кіровоградщині, де зараз триває ремонт мосту через річку з тією ж назвою.

    Довелося спостерігати, як неуважні водії не помічають на дорозі двох жовтих знаків: "кирпич" і схему об’їзду. Через свою неуважність керманичі прямують спочатку прямо через село, а потім змушені повертати назад. Невже водії не бачать, що увесь потік авто (якщо їхати з Кропивницького) повертає ліворуч, а на трасі немає жодної машини? До того ж верхній шар асфальту знятий і обабіч дороги лежать купи будматеріалів.

    Хитрий водій вантажівки з логотипом АТБ, не дивлячись на те, що мав обїжджати Велику Виску іншим шляхом: а саме через Добровеличківку, за великою схемою об’їзду, намагався проїхати по малій схемі руху. Та плити, що поклали на вулиці села, стали йому на заваді. За десять хвилин то того будівельна машина якраз і виставила рівненько ті бетонні блоки, аби не дати змогу вантажівкам рухатись через вулиці села.

    Тож довелося великоваговику повертати назад.

    Водії, звертайте увагу на знаки!

     

     

    Читайте також: Водію вантажівки довелося об’їжджати міст у Великій Висці (ВІДЕО)

     

     

     

     

     

     

    А поки що охочі їхати на Кропивницький не мають змоги користуватися зупинкою, бо вона лежть до гори дригои обабіч траси.

    Читайте також: Закріплюємо номерні знаки по-новому