На Новоархангельщині через борги застрелився юнак (ВІДЕО)

  • 26 квіт. 2021 13:52
  • 1251
    • Новина На Новоархангельщині через борги застрелився юнак (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Військовий з Кіровоградщини застрелився через кредити і звинуватив товариша по службі.
     
    У Селі Свердликове Голованівського (раніше Новоархангельського) району застрелився 20-річний Владислав, який щойно повернувся додому зі служби. Він залишив прощальний лист та відео, в якому називає ім’я винуватця його загибелі – товариша по службі. Юнак пішов з життя нібито через його борги.
     
    Про це повідомляє Перша електронна газета.
     
    Постріл пролунав на подвір’ї батьків Владислава близько 21:00. Вони саме готувалася до вечері, коли на телефон надійшло повідомлення про те, що син хоче відправитися на той світ, а за кілька секунд почули постріл. Хлопець поцілив собі у голову з саморобної зброї.
     
     
    Загибель юнак планував заздалегідь. На власному телефоні залишив прощальне відео, а на своїй сторінці у соцмережі – пост, де назвав особу, яка довела до його смерті. Імовірного винуватця звати Іван – товариш по службі, який нібито вмовив Владислава взяти кредит, потім ще. І так виманив з нього 25 тисяч гривень. Кредитори ж вимагали повернути кошти, яких у хлопця не було.
     
     
    Зважаючи на передсмертні свідчення Владислава, в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею доведення до самогубства.