Кіровоградщина: Що планують відремонтувати у Новомиргороді? (ФОТО)

  • 22 квіт. 2021 12:24
  • 579
    • Новина Кіровоградщина: Що планують відремонтувати у Новомиргороді? (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Автошлях від вулиці Ганни Дмитрян до виїзду із Новомиргорода буде капітально відремонтований. Про це у ФБ пише голова Новомиргородської громади Ігор Забажан у ФБ.
     
    "Як я і обіцяв, що пріоритетом у діяльності Новомиргородської міської ради у цьому році, як і в минулому, є проведення ремонту доріг. На жаль, всі напрямки в громаді одночасно відремонтувати немає можливості. Проте необхідно завершити раніше розпочате.
     
    Сьогодні ми розпочали четверту, заключну, чергу ремонтних робіт нашої головної магістралі міста. На ці цілі передбачено кошти в сумі 25,0 млн.грн., з яких 2,5 млн.грн. кошти бюджету Новомиргородської міської ради. Крім того проектні роботи та експертизу кошторису виконано також за кошти бюджету міста (проектування даного відрізку автошляху здійснено в минулому році). 
     
    Проєктом передбачено відремонтувати 1,8 км автошляху від вулиці Ганни Дмитрян до виїзду із міста в напрямку Кропивницького.
    Тому у нас є надія мати у місті ще один відрізок відремонтованої автодороги, який капітально не ремонтувався більше сорока років. 
     
    Від імені громади дякую за підтримку у реалізації даного проєкту голові Кіровоградської облдержадміністрації Андрію Назаренку, голові Кіровоградської обласної ради Сергію Шульзі, депутатам обласної ради Олександру Чорноіваненку, В.Снісаренку, О.Донцю, Ю.Дрозду.