Кіровоградщина: Бізнесмен Олександр Поворознюк розповідає про обставини вибуху

  • 21 квіт. 2021 13:18
  • 1031
    • Новина Кіровоградщина: Бізнесмен Олександр Поворознюк розповідає про обставини вибуху Ранкове місто. Кропивницький
     
    Президент «Інгульця» прокоментував трагічну подію, в результаті якої загинув чоловік.
     
    Президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк звернувся до прихильників футболу та повідомив подробиці вибуху в приміщенні, в результаті якого загинув чоловік. Про це йдеться у відео, оприлюдненому на каналі в YouTube, інформує медіапортал DOZOR.
     
    - Зі мною все нормально, порівнюючи з тим, які поранення отримали мої друзі. До мене зателефонував друг та сказав: «Заїдь за мною на базу». Я часто заїжджав туди, ми грали там в нарди, сиділи спілкувалися. Я заїхав. Там був ще компаньйон мого товариша, сиділи розмовляли. 
     
    Ми спілкувалися, розповідали анекдоти. Тут Вертелевський (один з присутніх – ред.) встає, дістає гранату, кладе на стіл і посміхається. Я одразу нічого не зрозумів, дивлюся – бойова граната, смішного мало. Потім він бере цю гранату і кладе до себе в кишеню - і вона вибухає. На мене падає стіл, падають зі стін ікони, далі я не дуже пам’ятаю, як мене витягнули на вулицю. Потім викликав поліцію, «швидку». Зайшов туди – там шматки м’яса, рука відірвана», - розповів Олександр Поворознюк.
     
    - Хочу заспокоїти всіх пайовиків прихильників: футбол був, є і буде. Підприємства є і будуть. Будемо працювати, в нас буде все добре, - додав президент ФК «Інгулець».
     
    Нагадаємо, на Кіровоградщині в селищі Петрове стався вибух в приміщенні, в результаті якого один з чоловіків отримав травми. Сьогодні він помер в лікарні. Наразі правоохоронці встановлюють обставини пригоди. 
     
    Читайте інтев’ю з  аграрієм Олександром Поворознюком: Є на Кіровоградщині агрофірма, що живе за стандартами Євросоюзу