Скільки квітів висадили у Кропивницькому?

  • 21 квіт. 2021 09:40
  • 485
    • Новина Скільки квітів висадили у Кропивницькому? Ранкове місто. Кропивницький
     
    На клумбах у Кропивницькому вже висадили понад дві тисячі квітів, про це пише сайт міської ради.
     
    У Кропивницькому активно триває велике весняне прибирання. Про його перебіг говорили  20 квітня під час наради заступника міського голови Олександра Вергуна з керівниками підприємств житлово-комунального господарства.
     
    - Окрім того, що працівники підприємства вичищали парки та сквери від сміття, виконували санітарну обрізку дерев, щойно стало на погоді, взялися висаджувати квіти, - проінформував директор КП «Благоустрій» Віктор Луценко. - На сьогодні їх на газонах міста висадили вже більше двох тисяч.
     
    На території обласного центру продовжують щодня працювати також працівники КП «Універсал - 2005». Вони прибирають місто: щоночі на роботу виїжджають «Глобуси», ліквідовують несанкціоновані смітники, виконується ямковий ремонт транспортних магістралей міста.
     
    Олександр Вергун загострив увагу представників Кропивницького ВКГ та КП «Теплоенергетик» на важливості якісніше облаштовувати місця, де виконувалися аварійні розриття для ремонту мереж.
     
    - Не зволікайте, будь-ласка, з виконанням цієї роботи. Включайтесь і виконуйте її паралельно з КП «Універсал - 2005», - наголосив Олександр Вергун. – Щоб дорожнє покриття не розбивалось ще більше, прошу активності в цьому напрямку.