Правоохоронці з Кіровоградщини зайняли призові місця у змаганнях з пауерліфтингу

  • 20 квіт. 2021 16:14
  • 796
    • Новина Правоохоронці з Кіровоградщини зайняли призові місця у змаганнях з пауерліфтингу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Відкритий Кубок України з пауерліфтингу та окремих вправ відбувся у Одесі 17 квітня цього року. У змаганнях брали участь більше сотні спортсменів з України та Молдови.
     
    Троє поліцейських – Ігор Германович і Руслан Козак з роти поліції особливого призначення, та Дмитро Мацібора з управління кадрового забезпечення ГУНП в області – були в числі спортсменів, які представляли Кіровоградщину та показали гарні результати.
     
    Так, Ігор Германович зайняв перше місце у ваговій категорії 100 кг, подолавши штангу вагою у 200 кг у жимі лежачи. Крім того, поліцейський зайняв друге місце в абсолютній першості категорії «OPEN» та виборов першість серед силовиків MPF.
     
    Успішно виступив і поліцейський роти поліції особливого призначення ГУНП в Кіровоградській області Руслан Козак, який в становій тязі категорії до 100 кг, подолав вагу в 255 кг та зайняв друге призове місце. Також спортсмен виборов 2 місце серед силовиків MPF.
     
    Успішно виступив і правоохоронець Дмитро Мацібора, який подолав вагу 140 кг та зайняв друге місце у відповідній категорії.
     
    Управління кадрового забезпечення
    поліції Кіровоградської області