На Київщині зникла дворічна дитина. Ведуться пошуки (ВІДЕО)

  • 15 квіт. 2021 12:17
  • 1097
    • Новина На Київщині зникла дворічна дитина. Ведуться пошуки (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Київщині сталася надзвичайна подія! У селі Рагівка Вишгородського району зник двурічний хлопчик Богдан Уніченко. Про це йдеться на сторінці начальника Головного управління нацполіції Київської області Андрія Нєбитого у ФБ.
     
    "Мати повідомила про зникнення дитини близько 21 години. Пошуки проходили всю ніч і станом на ранок тривають. Ми максимально задіяли всі служби ГУНП в Київській області, на місці працюють Нацгварді, ДСНС. Наразі до пошуків задіяно 240 осіб.
     
     
    До пошуків підключили аеророзвідку, правоооронці проводять подвірний обхід. Вже перевірили закинуті будівлі та колодязі. Ми вже розширили радіус пошуків - шукатимуть дитину у найближчих селах. До заходів підключились волонтери. 
     
    Якщо у вас є будь-яка інформація щодо можливого місця перебування дитини - повідомте про це на спецлінію поліції «102» або до Вишгородського районного управління поліції!
     
     
    На жаль, батьки повідомили про зникнення дитини лише через 5 годин після його зникнення, коли вже стемніло. Ніколи не зволікайте з повідомленням про зникнення ваших рідних!
     
    Не втрачаю надію, що найближчим часом Богдан буде знайдений" - йдеться у повідомленні..