Хто отримає соціальну допомогу від міської ради?

  • 14 квіт. 2021 09:40
  • 465
    • Новина Хто отримає соціальну допомогу від міської ради? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Соціальна підтримка кропивничан залишається пріоритетом у роботі міської влади Кропивницького, інформує міська рада у ФБ.
     
    13 квітня члени виконавчого комітету погодили низку проєктів рішень, згідно з якими містяни отримають матеріальну допомогу від міської ради. 
    Так, до 35-их роковин Чорнобильської трагедії по 850 гривень отримають 1 389 чорнобильців першої та другої категорій на загальну суму 1, 181  мільйона гривень.
     
    Відповідно до прийнятих рішень, щомісячну матеріальну допомогу у сумі по 2500 гривень отримають діти 34-х родин загиблих, померлих чи зниклих безвісти учасників АТО та ООС. Щомісячна матеріальна підтримка у такому ж розмірі чекає на чотирьох дітей – студентів членів сімей загиблих учасників АТО на період їхнього навчання дітей у вищих навчальних закладах.
     
    - Торік ми дітям загиблих воїнів виплачували по одній тисячі гривень. Суттєве збільшення виплат ініціював міський голова Андрій Райкович. Тож тепер ми виплачуємо до двох з половиною тисяч гривень щомісяця. І в бюджеті нинішнього року передбачили необхідну суму коштів, щоб забезпечити виплати в повному обсязі, – прокоментувала прийняті рішення начальниця управління соціальної підтримки населення міської ради Юлія Вовк.
     
    Цього дня виконавчий комітет також прийняв рішення про надання щомісячної матеріальної допомоги у розмірі однієї тисячі гривень кожному для вирішення соціально-побутових питань 61-у члену родин загиблих, померлих чи зниклих безвісти учасників АТО, ООС.