Кіровоградщина: В Олександрії «Теплокомуненерго» запрошує на роботу електромонтерів

  • 13 квіт. 2021 11:05
  • 444
    • Новина Кіровоградщина: В Олександрії «Теплокомуненерго» запрошує на роботу електромонтерів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями на замовлення КП «Теплокомуненерго», у якого є нагальна потреба у працівниках за професією електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, у Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.
     
    На захід були запрошені безробітні, які вже мають досвід роботи за зазначеною професією, а отже фахівці центру зайнятості мали на меті поєднати інтереси двох зацікавлених сторін. 
     
    Присутні були ознайомлені зі специфікою діяльності підприємства, отримали інформацію про вимоги до працівників, характер та умови праці, особливості роботи та розмір заробітної плати.
     
    Учасники заходу активно спілкувались з представником роботодавця. Кожен присутній мав змогу отримати компетентну відповідь на поставлені запитання. Представник роботодавця провів з безробітними співбесіди, за результатами яких було визначено декілька кандидатур та запрошено їх для проходження співбесід безпосередньо на підприємстві. Крім того усі охочі заповнили анкети претендентів на посади.
     
    Фахівці центру зайнятості впевнені, що відібрані особи успішно отримають постійне місце роботи.
     
    Тетяна Балдачевська, 
    заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями
    Олександрійського міськрайонного центру зайнятості